Εταιρικό Προφίλ

Η VICTORY ιδρύθηκε το 1982. Για μία δεκαετία περίπου, υπήρξε η πλέον δραστήρια ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία στην Ελλάδα ως παραγωγός και διανομέας. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, η Victory απόκτησε τα δικαιώματα σε ζωντανές ηχογραφήσεις της Maria Callas με απευθείας αδειοδότητση από το Maria Callas Estate ενώ για κάποιες από αυτές τις ηχογραφήσεις  προχώρησε σε συμφωνία με την ΕΜΙ για την διανομή τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Την ίδια περίοδο προχώρησε και στη εξαγορά πολλών ανεξάρτητων Ελληνικών εταιριών με αποτέλεσμα να διαθέτει ένα αξιόλογο κατάλογο Ελληνικής μουσικής.

Το 2002 η εταιρία διαφοροποίησε το πεδίο δράσης της  με τη διανομή οπτικοακουστικού περιεχομένου στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια και  ψηφιακές ψυχαγωγικές πλατφόρμες στην Ελλάδα. Η απόλυτη εξειδίκευση και κυριαρχία της Victory όμως βρίσκεται στην διανομή  Τούρκικων τηλεοπτικών σειρών, οι οποίες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στην Ελλάδα.

Μερικές ακόμα από τις επιτυχίες της Victory είναι: 

2004: Αποκλειστικά δικαιώματα παραγωγής και διανομής μιας σειράς DVD με την Τελετή Έναρξης και Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004 καθώς και σημαντικά στιγμιότυπα 

2007: Πραγματοποίησε την παραγωγή ψηφιακών εκδόσεων και τη διανομή των δημοφιλέστερων ταινιών του κλασικού Ελληνικού Κινηματογράφου σε DVD.

2011: Εγκαινίασε το μοναδικό 24-ωρο κανάλι προβολής παλιών ελληνικών ταινιών με μεγάλη επιτυχία, μέσω της  Cosmote TV καθώς και μέσω δορυφόρου σε  ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία και την Κύπρο.

Μια άλλη δραστηριότητά της Victory είναι η διακίνηση και πώληση DVD μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα και μέσω εβδομαδιαίων τηλεπεριοδικών.

Τέλος, μέχρι το 2020, η Victory ήταν ο κύριος μέτοχος της ALPHA EDITIONS ΑΕ, της εταιρίας εκδόσεως των περιοδικών ‘ELLE’, ‘HELLO’, ‘7 ΜΕΡΕΣ TV’ and ‘4 ΤΡΟΧΟΙ’.

Η ρήση του Malcolm X: “Το μέλλον ανήκει σε εκείνους που προετοιμάζονται γι’ αυτό σήμερα” αποτελεί το σύνθημά μας, το οποίο μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των καιρών.